Egyszer lent

Amikor az anyád a fogvatartó - Nyári Barbara

Episode Summary

Hogyan lehet túlélni azt, ha a bántalmazás és a szeretet forrása egy és ugyanaz a személy? Hogyan lehet az egész gyerekkort átitató fájdalmat meggyógyítani? Hogyan lehet egészségesen érző embert faragni magunkból? Nyári Barbara története erről az elképesztő küzdelemről és élni akarásról szól, és arról, hogy a szenvedés, a családon belüli erőszak nem magánügy.

Episode Notes

Nyári Barbara egy sikeres, szép, szeretettel teli házasságban élő, 30 éves nő. Soha nem mondaná meg senki róla, hogy a mai napig egy illat, egy ártatlan mozdulat is előhívhatja benne mindazt a borzalmat, amit kisgyerekként átélt. Soha nem mondaná meg senki róla, mennyi álmatlan éjszaka, pánikroham, rémület van a háta mögött.

Ebben az epizódban arról lesz szó, hogyan lehet túlélni azt a traumát, amit egy éveken keresztül egyre súlyosabban bántalmazó anya okoz. Hogyan lehet kimászni a szorongással, kilátástalansággal, neurózissal teli életből és mi kell ahhoz, hogy a haragból megbocsátás és kiegyensúlyozott élet kerekedjen? Nyári Barbara története.

Alkotók: 

Műsorvezető: Lovas Rozi 
Szerkesztő, vágó: Vígh-Fekete Zsuzsa 
Produkciós vezető: Grőger Dia 
Zene-, sound design- és utómunka-szerkesztő: Szűts Dániel 
Kreatív producer: Román Balázs 
Producer: Hampuk Richárd