Egyszer lent

Ha elég erős a fény és hangos a zene, akkor nem foglalkozol azzal, ami belül van - Fluor Tomi

Episode Summary

Fluor Tomi nevét és zenéit szinte mndenki ismeri Magyarországon, azt azonban kevesen tudják, hogy az a pörgés, ami a Mizu című slágerrel elindult néhány év alatt pánikbeteggé tette, amivel csak évekkel később nézett szembe. Ez az epizód egy tehetséges, fiatal zenészről szól, aki szerencsére időben jött rá, hogy lassítania kell.

Episode Notes

Ha elég erős a fény, elég hangos a zene, akkor nem kell azzal foglalkozni, ami belül van - erre jött rá Fluor Tomi, amikor  végre a második kiégése után elment egy pszichológushoz és megpróbálta kideríteni, mitől érzi rosszul magát. 

Fluor Tomi 2011-ben fél év leforgása alatt lett Magyarország egyik legismertebb zenésze. Pénze ugyan még nem nagyon volt, de az utcára már nem tudott nyugodtan kimenni az egyre agresszívabban rátámadó rajongók miatt, miközben nagyüzemben pörögtek a koncertek és nem volt megállás.

Naponta több fellépés, tévés szereplés, utazás, pörgés, alkohol és közben egyre jobban átjárta a magány. Hogyan lehet feldolgozni, hogy egyik pillanatban még nincs pénzed enni, a másikban egy egész ország ismer? Hogy fürtökben lógnak rajtad a tinik, de közben a nap végén teljesen egyedül vagy? Nemet lehet e mondani a havi negyvenedik koncertfelkérésre, mikor éppen most indulnak be a dolgok? Hogyan vedd észre, hogy a tested és a lelked is több figyelemre vágyik? 

Ez az epizód egy olyan emberről szól, akit azt gondolta, soha nem lassíthat, hogy mindent kibír; aki a második mélypont után adta meg magát, kért segítséget és nézett szembe önmagával.

 

ALKOTÓK

Műsorvezető: Lovas Rozi

Szerkesztő: Jancsik Júlia 

Szövegíró: Horváth János Antal 

Gyártásvezető: Grőger Dia, 

Zenei- és utómunka szerkesztő: Szűts Dániel 

Kreatív producer: Román Balázs

Producer: Hampuk Richárd