Egyszer lent

Rohr Linda: a könnyű élet túl van értékelve

Episode Summary

Rohr Linda ikreket várt, amikor várandósságának 26. hetében váratlan komplikációk léptek fel. Tíz hetet töltött a kórházban, mire koraszülött babáival haza tudtak menni. Mi zajlik le egy kismama tudatában, mikor közlik vele, hogy baj van? Mire képes egy anya, hogy újszülött gyerekeiért, milyen terhet ad egy ilyen trauma és hogyan lehet mégis boldogan élni?

Episode Notes

Rohr Linda tanítással, újságírással foglalkozott, de mellette folyamatosan képezte magát újabb és újabb területeken. Kutatott már ösztöndíjasként Thaiföldön, ahol szakmai angolt tanított az egyetemen, volt főszerkesztő egy magazinnál, jelenleg pedig éppen Kanadába készül családjával, hogy megszerezhesse mesterdiplomáját oktatás-pszichológiából is. 

Mindemellett 6 éves ikerlányai édesanyja, akikről az első pillanatban tudta, hogy ketten jönnek. Amikor a terhessége 26. hetében komplikációk léptek fel, minden erejére szükség volt.

Ez a történet egy édesanyáról szól, aki fáradhatatlanul küzdött a gyerekeiért, aki szembe kellett nézzen saját sérülékenységével is, de mégis képes mindennek a jó oldalát meglátni. 

 

ALKOTÓK

Műsorvezető: Lovas Rozi

Szerkesztő: Mihálykövi Sára 

Szövegíró: Horváth János Antal 

Gyártásvezető: Grőger Dia

Zenei- és utómunka szerkesztő: Szűts Dániel 

Kreatív producer: Román Balázs

Producer: Hampuk Richárd